DISTRIBUITOR SPECIALIZAT EXCLUSIV PE PRODUSE LEGO DIN 2010

+40 756 090 032

Str. Sitarilor nr. 21, 400238 Cluj Napoca

contact@cltd.ro

Despre noi

Din 2010 ne ocupam exclusiv de distributia de produse LEGO. Aprovizionarea o facem direct de la LEGO Romania. In oferta noastra se regaseste toata sortimentatia de seturi LEGO standard. Noutatile se pot comanda chiar din ziua oficiala a lansarii acestora. Reaprovizionarea se face saptamanal. Produsele noastre sunt disponibile in stoc, inclusiv in sezon. In oferta noastra se gasesc si produse licentiate LEGO: ghiozdane, penare, rechizite, cutii de depozitare etc.

Colaboram constant cu mai mult de 400 de parteneri: magazine online, magazine de jucarii, librarii.

Expedierea comenzilor:

  • Expedierea prin curierul nostru: marfa se trimite, in functie de preferintele clientului, coletata sau paletata.
  • Expedierea in regim de dropshipping – comanda se trimite direct catre clientul partenerului.

Informatii la zi prin feed sau conectivitate API a stocurilor si a produselor.

Campanii de promovare atractive, lunare.

FAQ

Comenzile se pot înregistra prin metoda adăugării produselor în coş sau prin încărcarea unui fişier .csv pe platformă.

Comenzi expediate in regim de dropshipping: comenzile care s-au inregistrat in zilele lucratoare pana la ora 12 se expediaza in aceasi zi.
Comenzile expediate prin curierul nostru (comenzi pentru stoc): se expediaza in 1-2 zile lucratoare de la momentul inregistrarii comenzii.

Se adauga produsul/produsele in cos, la observatii comanda se scrie numele clientului final si se ataseaza AWB-ul in format *.pdf. Pe AWB se mentioneaza obligatoriu codul produselor care se expediaza.

Toate informatiile necesare afisarii produselor pe site se regasesc in feed. Feedul de produse si cel de stocuri se pot descarca din contul de client de pe cltd.ro, sectiunea download.

Plata la termen (numai cu garantie: BO/CEC/SGB), plata in avans sau plata ramburs. Prin plata in avans si plata ramburs se obtine o reducere suplimentara de 3% fata de preturile din oferta.

Pretul de achizitie este afisat pe site, pe pagina fiecarui produs. Preturile de pe site contin TVA. Oferta de pret se poate descarca din contul de client de pe cltd.ro, sectiunea download.

Pentru alte detalii, va rugam, sa ne contactati: 0756090032, contact@cltd.ro.